Fri frakt på beställningar över 299 kr
Fri retur och förtryckt returetikett
Säker betalning
Sök...
0 0 kr
Din varukorg - 0 produkter 0 kr
Din varukorg är tom.
 
Fri frakt på beställningar över 299 kr
Fri retur och förtryckt returetikett
30 dagars returrätt
Säker betalning
Skickas från vårt EU-lager samma dag om du beställer före kl. 11.00 vardagar

INTEGRITETSPOLICY

Vi bryr oss om hur dina personuppgifter används och delas. Dessutom uppskattar vi ditt förtroende för oss att göra det på ett ansvarsfullt sätt. Denna sida beskriver vår integritetspolicy när det gäller personuppgifter om kunder och andra användare av vår webbshop.
Syftet med behandlingen Rättslig grund för behandlingen Hur länge sparar vi uppgifterna?
Förbättra upplevelsen av ditt besök på vår hemsida Samtycke (cookies) 2 2 år
Din profil på hemsidan Samtycke Tills du väljer att ta bort din profil
Marknadsföring och annonsering Berättigat intresse (med out-put) Opt-out eller upp till 3 år
För att administrera ditt köp och leverera Nödvändigt på grund av avtal 3 år
Utföra och hantera serviceärende Nödvändigt på grund av avtal 3 år
För felsökning, dataanalys, statistik och motverka missbruk (10 dagar) Berättigat intresse 3 år
Bokföring av transaktioner Rättslig skyldighet 7 år
Återkalla samtycke
Du kan när som helst återkalla ett samtycke. Personuppgifter som vi behandlar med ditt samtycke kommer då raderas under förutsättning att det inte finns någon rättslig anledning för oss att behandla uppgifterna. Du kan återkalla ditt samtycke genom att ändra dina preferenser i din profil eller genom att kontakta oss.
Marknadsföring och annonsering
 
Vi kan komma att dela information med annonspartners för att kunna skicka reklammeddelanden till dig eller för att visa dig ett mer skräddarsytt innehåll. Vi gör detta för att kunna anpassa relevansen i annonserna och för att förstå hur användare interagerar med annonser. I avsnittet nedan finns mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter på vår hemsida, när det kommer till cookies och annan teknik som kan komma att användas i annonseringssammanhang.
Profilering för direkt marknadsföring
När du besöker vår hemsida använder vi oss av din aktivitet för att förbättra urvalet av produkter som visas för dig. Vi erbjuder många olika produkter och vi vill gärna hjälpa dig genom att anpassa urvalet efter dina preferenser. Samma princip används när vi marknadsför via andra kanaler, så som Facebook eller andra s.k. ”banners”.
Du har rätt att invända mot den här typen av informationsbehandling och vi ber alltid om ditt samtycke för att använda dessa tekniker (ett samtycke som du kan återkalla när som helst). Vi annonserar på plattformar som Facebook och Google, vilket innebär att även om du återkallar ditt samtycke kommer du fortfarande kunna se vår annonsering men den kommer då inte vara anpassad efter vad vi tror att du är mest intresserad av.
Vilka vi delar din information med
 
Tjänsteleverantörer och andra
Vi använder till största del egen teknik när vi behandlar dina personuppgifter. I några undantagsfall behöver vi anlita utomstående parter (exempelvis för mailutskick, annonsleverantörer eller betallösningar). I dessa fall säkerställer vi alltid att dessa leverantörer upprätthåller samma nivå av dataskydd som vi gör.
Transport och logistikföretag
När du har köpt en vara hos oss delar vi din adressinformation med logistik- och leveransaktörer för att du ska kunna få varan skickad till dig. Vi säkerställer att dessa aktörer håller minst lika bra dataskydd för dina uppgifter som vi gör.
Lista över tjänster från tredje part
Vi använder följande tjänsteleverantörer;
Unifaun AB (Transport and logistik)
Postnord AB (Transport and logistik)
DHL International GmBH (Transport and logistik)
Google (E-mail, analytics)
Salesforce Commerce Cloud (E-handelsplattform)
Zendesk (Kundchatt)
Microsoft (Hosting)
Facebook (Marknadsföring)
Tullverket
Campaign Monitor (Direkt marknadsföring)
Awin (Marknadsföring)
Navision (Affärssystem)
Överföringar till andra länder
Några av våra tjänsteleverantörer är från länder utanför EU. I dessa fall använder vi endast leverantörer som är anslutna till ramverket “EU-US Privacy Shield Framework” som gör att de överföringar som sker omfattas av lämpliga skyddsåtgärder. Mer information om hur detta ramverk fungerar finns på Privacy Shields hemsida, via länken: https://www.privacyshield.gov/welcome
Dina rättigheter
Eftersom vi behandlar din information så är det också viktigt att du känner till vilka rättigheter du har som kund. Här nedan hittar du information om vilka rättigheter du har och hur de förhåller sig till hur vi behandlar den:

- Rätt till registerutdrag. Du har rätt att begära en kopia av de personuppgifter vi har lagrade om dig, och du har rätt att få det kostnadsfritt. Du kan skicka en begäran om registerutdrag till info@stayinplace.com.
- Rätt till rättelse. Om vi har felaktig eller ej komplett information om dig så har du rätt att när som helst begära att vi korrigerar den. info@stayinplace.com
- Rätt till radering. Om vi behandlar information om dig med ditt samtycke, så har du rätt att begära den raderad.
- Rätt att invända mot behandling. När vi behandlar din information på grunden “legitimt intresse”, eller när vi behandlar dina uppgifter för att profilera dina intressen, så har du rätt invända mot behandlingen. Om du gör en sådan invändning måste vi antingen påvisa tvingande berättigade skäl som väger tyngre än de skäl du anger, eller upphöra med behandlingen.
- Rätt till dataportabilitet. Du har rätt att flytta din information från oss till en annan organisation enligt ditt önskemål eller att helt ladda ner din information. Du kan skicka en begäran till info@stayinplace.com om du vill nyttja denna rättighet.
- Rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten. Om du inte är nöjd med hur vi behandlar din information så hoppas vi att du berättar detta för oss så att vi kan bli bättre på att förvalta ditt förtroende. Oavsett så har du alltid rätt att inge ett klagomål till Datainspektionen vilket du hittar mer information om här.
Säkerhet kring din information
Vi sätter din personliga integritet i första rummet och arbetar därför aktivt för att dina personuppgifter behandlas med största försiktighet. Vi
Vi vidtar de åtgärder som krävs för att säkerställa att dina personuppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna policy och dataskyddsförordningen.
Barn
Våra tjänster riktar sig inte till barn under 13 år. Vi samlar inte medvetet in personuppgifter från barn som är under 13 år. Om du är förälder till ett barn och blir medveten om att ditt barn har lämnat personuppgifter till oss, vänligen kontakta oss på info@stayinplace.com så att du kan begära att få utöva dina tillämpliga tillgångs-, rättelse-, uppsägnings- och/eller invändningsrättigheter.
Hur vi behandlar personuppgifter på vår hemsida:
 
När du besöker vår hemsida använder vi tekniker som tillåter oss behandla information om dig och hur du använder vår hemsida. En del av den här information möjliggör att du kan köpa varor på vår hemsida eller att visa hemsidan på olika språk. Den här typen av tekniker anses vara nödvändiga för att vi ska kunna erbjuda tjänster som efterfrågas.
Andra tekniker tillåter oss att se hur du använder hemsidan anses inte som strikt nödvändiga för att vi ska kunna erbjuda tjänster via vår hemsida. Därmed kommer vi be om ditt samtycke för den här typen av behandling.
Dessa tekniker brukar vanligtvis kallas för cookies med de utgörs också av lokal lagring, transparanta pixlar, ”web beacons” och JavaScript som kan skicka information från din enhet eller dator tillbaka till våra servrar. Sådan information kan också innehålla data om din enhet. 
Kontaktuppgifter
Stay In Place är en del av Röhnisch Sportswear Aktiebolag, org. 556130-5649, som är personuppgiftsansvariga för behandlingen av dina personuppgifter. Har du frågor gällande vår hantering av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@stayinplace.com.